Ingeborg Moester Acupunctuur

ingeborgmoester@gmail.com

Zaandijk

Tarieven

 

Voor acupunctuurbehandelingen heeft u geen verwijsbrief nodig van uw huisarts. U kunt dus rechtstreeks bij mij terecht. Er wordt u geadviseerd om bij ernstige klachten, of bij twijfel daaraan, eerst uw huisarts of specialist te consulteren, alvorens een acupuncturist te bezoeken.

 

Het vaste tarief per behandeling voor zowel volwassenen als kinderen is 70 EURO (incl. BTW)

Acupunctuur valt bij zorgverzekeraars onder de categorie “alternatieve geneeskunde”.

Een acupunctuurbehandeling wordt niet vanuit de basisverzekering vergoed, en gaat niet van het jaarlijks verplicht eigen risico af. De meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen deels/volledig. In uw verzekeringspolis staat vermeld wat u kunt declareren. U kunt ook contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij.

 

Ingeborg Moester Acupunctuur staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en beschikt over een AGB code. Tevens aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong en de koepelorganisatie RBCZ/TCZ en wordt erkend door vrijwel alle zorgverzekeraars.

 

Na de behandeling krijgt u een factuur, deze kunt u voldoen via overboeking of contanten. Het is niet mogelijk om te pinnen in de praktijk. De factuur kunt u indienen bij uw ziektekostenverzekering voor declaratie.

 

Annulering

Bij verhindering kan men zich 24 uur voor de afspraak zonder kosten afmelden. Bij afmeldingen binnen 24 uur is men het volledige tarief voor de besproken behandeling verschuldigd.